Partnereink

Wameleon Design

Zsoltékkal pár éve ismerkedtünk meg egy fiatal vállalkozóknak szóló programon, elsőre szimpatikus volt a dinamizmus, profi háttér és a humor. Az Ideas&Focus arculatát ők készítették, és mindkét kártyacsomagunk grafikai feladatait ők valósították meg. Nagyon szeretünk velük dolgozni, büszkék vagyunk az együttműködésre.

Diakoniai Méhecske Műhely

“A Méhecske műhely egy védett műhely, amelynek keretében elsősorban olyan személyeknek ad munkát, akik krónikus és gyógyíthatatlan betegségben szenvednek, de állapotuk megengedi, hogy napi munkát végezzenek. A társadalomba való integrálódás fontos alkotóeleme az, hogy munkahelyet kapnak, megdolgoznak a fizetésért, ezáltal ők is termelnek, hozzáadnak a társadalomhoz.

A műhely létrejöttének első időszakában két fogyatékkal élő személyt vettünk be munkatársi körünkbe, hogy a fő tevékenységnek kiválasztott textilvarrást gyakorlatba ültessék. A termékek megalkotásánál az egyszerűen megvalósítható volt a cél, ezért kezdtünk babzsákokkal, székpárnákkal, dekorpárnákkal, szatyrokkal. Fejlődünk, és ahogy egyre jobban megy a varrás, úgy tudunk egyre bonyolultabb termékekkel is előállni. Interaktív babakönyvek, bonyolultabb párnaminták, hátizsákok. Ahogy mi fejlődünk, fejlesztjük a környezetünket is. Fontos tudatni, hogy létezünk, és hogy a társadalom értékes tagjai vagyunk. Így képviselünk értéket, társadalmi szerepvállalást kérünk, felelősségteljes és szép munkát végzünk, szolgáltatunk.”

http://www.beanbagbee.eu/