Visszajelzések

“Nagyon pozitívan fogadtam a a tükör kártya koncepcióit, hiszen egy olyan inspiráló és motiváló segédeszközt ismertem meg benne, amelyet a személyes kapcsolatokon túl cégek, intézmények munkatársai számára vagy akár egyesületek tagjai számára is nagyon hatékony ami a pozitív visszajelzést támogatja. Megerősíti a felek közti bizalmat, kommunikációt. Nagyszerű érzés adni és kapni, ezt mind tudja a tükör kártya. Ajánlom!”

Karácsony Zsolt, Junior Business Club vezetője

“…milyen jó,hogy mindig magamnál hordom a Tükör kártyát.
Ma egy “szorongás,iskolai stressz,kiégés” témában láttam egy èrzékenyítő színházi előadást.Amit utána frontális megbeszélés követett. De még mindig inkább fájóan problematalk.

😪

Huhh..rendesen benne maradtunk. Tantestület nem mozdult. Aztán jött az ötlet, hogy beszèljètek meg párokban, hogy milyen volt a kedvenc tanárotok. Már jobb lett a hangulat, mikor magukra ismertek benne. Aztán egy kis szünet. Mindenki székére tettem a kártyából. És azt kértem, hogy menjen oda valakihez, akinek szívesen adná… Aztán aki kapta,ajándèkozza tovább…és ebből volt egy néhány kör. Nagyon élvezték. Persze mindenki el akarta tenni..de hát ugye nem így készültem. Utána azért megosztottam az igazgatójukkal karácsonyi ajándèkötlet kapcsán.

😉

Szóval köszi és puszi Nektek, hogy itt vagytok velem..és ma is megmentettètek a helyzetet.”

Török Tímea, gyógypedagógus, SF coach